kokaplatz

PRENOS

IN POPRAVEK

(napake se najbrž delajo celo v boljših familijah od moje)

SE OPRAVIČUJEM ZA PODVOJITEV, a raje vidim podvojitev s poskusom poprave, kot beg pred priznanjem, da sem pri nekaterih dejanjih zelo zmotljiv.

PRENESENO

»Pasji drek v glavo! (zelo sem jezen!)

Komentiraj

Objavil/a chef 23.06.2010 ob 07:30 ob 07:30 pod Fenomeni, miks

Ko vidim naslednjega idiota, ki v urbanem okolju za svojim psom ne pobere iztrebkov, obljubim, da bom drek prijel v roko in ga zadegal primitivcu v zahojeni ksiht, brez milosti, brez opozorila. …«

Tole je preneseno z bloga, na katerem ne komentiram, ker so mi na njem skenslali »mislim, da dva prispevka«, ki sta bila povsem korektna, nista pa se ujemala z uredniško politiko blogerja.

Če je že tema nekje načeta in če se s trditvami strinjam, ne bi bilo prav, da ideji ne dam povsem osebne podpore, PA RACIONALNOST GOR ALI RACIONALNOST DOL.

Morebiti boš gor plačal, a ta vprašanja je treba internacionalizirati z odmevnim osveščanjem.

Bodi pa pozoren in daj človeku čas, da v žepu najde vrečko in pobere.

Morda je še kak lastnik, ki ob pobiranju zlahka bruha (kot jaz: nekoč sem ponudil nekomu, ki je bil brez denarja, vrečko in deset evrov, če bi pobral – kanta za smeti je bila petnajst ali dvajset metrov vstran, pa ni, čeprav dela na takem delovnem mestu, da ne bi smel imeti drugih težav kot »kdor ponuja 10, bo dal tudi 20«  //kaj bi naj? Pustil, šel tistih 400 metrov  domov po »prvo pomoč, jo pripeljal na lice mesta in je počistila) in se mora psihično pripraviti.

:mrgreen:

Drugače pa (za lažje razumevanje)

:

- moja pesa kaka na domači travici in dnevno za njo poberem (sem pa, da nimam pretiranih težav z lastnim želodcem, za dejavnost opremljen z lopatico in ne le z vrečkami) ali v redkih primerih zelo redkih izločkov – splaknem /doma pač imamo tudi pribor za zalivanje);

- na sprehodu, pa izjemoma opravi veliko potrebo le na posestvu kmetije, z lastnikom katere sem se dogovoril, da je dejavnost dovoljena in mu dajem minimalno odškodnino za uporabo zatišnih kotičkov;

- finese za poznavanje pasjih navad in potreb, pa so vsakemu lastniku znane in ponavadi točno ve, kje in kdaj se bo zgodilo, kar načrtuje – že takrat, ko psa spusti, da ta spusti.

 • Share/Bookmark

4 odgovorov v “PRENOS”

 1. niko komentira:

  Majhna tehnična napaka, ko pozabiš nekaj odkljukati in vpisati eno samo besedo ali en sam znak na pravo mesto – in že siol vpiše nekaj besed in znakov prav tam (morda le zaradi … hehehe, zanimive igrice predvidevanja o tem, kaj je potrditev teze …), kjer sem napisal, da ne komentiram.

  Se opravičujem bralcem tu in tam …, kjer sem nehote in ne po svoji volji morda vdrl v svet nedotakljive zasebnosti.

  :twisted:

 2. winer komentira:

  maš ti probleme v glavi?

 3. niko komentira:

  Winer, poznaš koga (vključno s sabo), za kogar bi dal glavo na tnalo, da jih nima?

  :mrgreen:

 4. vlatka komentira:

  Pasji kakci so zanima reč.

  Na igrišču, kjer se otroci igrajo, pa najbolj: tu in tam kdo pohodi kakec, a se zato nihče ne sekira, še najmanj lastniki psov.

  Sama pa nosim vedno vrečko s sabo. Če se pa zgodi, da to dvakrat – nepredvidoma naredi – grem še po eno vrečko.

  Drugače pa sere najraje na dvorišču sosede, ki je gospodarju ukradla četrtino zemljišča in se prav nič ne sekiram, le tu pa tam grem v akcijo in poberem vse kakce.

  Ampak ne sere samo naša, tja prihajajo tudi spuščeni psi.

  In enkrat bom sledila psom, čigavi so, da jih napnem lastniku.

Leave a Reply

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !